Friday, June 10, 2011

KL Gangster


hoyeah ! hoyeah ! aku baru balik dari wayang tgok movie KL Gangster. cerita ni memang best. ape yang best? yang best nye ialah KELAKAR.sebb ZIZAN ade belakon. mula mula aku pon tak tau yang die ade belakon dalam crite ni. tengah syok syok tengok aaron acting tiba tiba dia muncul.


wah ! aku pon kemain seronok le dalam tu. aku jerit \pelahan je/ kat kawan aku 'eh,zizan ade r. best nyewwwww' haha. harap maklum,aku memang minat zizan ok. dia sngat kelakar n kacak thats why i like him. tapi ending cite nie memang tak best langsung. sebab si zizan mati kne bnuh dengan syamsul yusof.



ok ok.mangsa movie seterusnya adalah KARAK. cite antoo woo. mule ingat nak tengok karak tapi tak sempat. kitorg lambat 45 minit. so,kl gangster jela mangsa hari ni. ramai kate cite karak ni seram n best gile. aku minta crite antoo. tapi tak dapat tengok lak. tak pe,tak pe. hari lain ok.




2 comments:

Aida Omar said...

yg tak bole bla tu zizan tu..hehe
aida satu pon tak tgk lagi..wooo sedihnye.. haha

Najihah Daud said...

ce aida tgok. memg best cite nie. zizan klaka sgt2 woo~