Sunday, April 24, 2011

Sayang???

woi gile,cube dengar ckap aku nie.. aku cakap aku syg kau,syg la name nye. nape susah sngat kau nk caye ckap aku. eh,kau denga tak??? aku sayang kat kau la senget.*menjerit2 dlm hati. urm. . . patot la tak denga. its oke syg. satu mase nnti akan ku bisik di telingamu yang aku sayangkan kamu. ^_^



sumpah aku gile meroyan(tak de la sampai mcam org gile) bile kau kate 'tak pe la,kite kawan je'. eh, ape nie. selama nie ko kate ko syg aku,kan? ? ? aku tau,aku penah ckp kat ko kite buat relation taon depan jep sebab sy malu. tapi skrg ayat tuh dtg kat aku balik(not include malu tuh). tapi aku tau,kau da penat kan nak kejar2 aku. tak pe la,aku suke la ko buat cm tuh.



aku tak tau la skrg nie kte dah de relation or tak. urm. let it be. petang smalam aku text kau kan nyetnyet?? mase tuh aku memg RINDU sgt2 kat kau. tak tau la nape. nak2,membe aku ade ckap kt aku yg die ade nmpak kau ngan lepak ngan dak2 nie sume. waahhh ! mane bole,aku yg rindu kau,org le yg dapat jmpe. gggrr ! nie sume slh membe aku,kuar tak mo ajak aku kan.. putus kawan. hehehe. gurau2 jep.



ye,aku dah mule SAYANG kau.
p/s :: ily


1 comment:

chicky said...

best jugak entry nie :)